A

A

Think smart, not expensive

#SâmbătaCuYAA  #S4
Articol scris de Petrică Andra

Adevărat, călătoritul nu este ieftin, dar nu este nici scump când știi cum să-ți administrezi bugetul. Dacă te numeri printre persoanele care sunt pasionate de vizitat și cunoscut diferite culturi și oameni, te invit să citești acest articol în care poți învăța câteva secrete despre cum să transformi aceste vise în realitate.

În primul rând, este foarte important să știi destinația în care vrei să ajungi. Acest lucru îți va permite să afli detalii importante pentru schematizarea unui buget provizoriu pentru această aventură, cum ar fi: care sunt perioadele din an în care prețurile sunt cele mai joase sau care mijloc de transport reprezintă cea mai bună oferta pentru a ajunge la destinația visată.

Odată cu stabilirea acestei locații, este mult mai ușor să începi să aduni date despre locul respectiv.

Un mic secret în privința calatoritului este să cunoșți perioadele în care prețurile ating cote maxime din zona respectivă, pentru a le putea evita. Astfel, nu numai că reușești să salvezi o suma destul de mare de bani, dar să ai și posibilitatea să te bucuri din plin de locația aleasă, fără grămezile de turisiti care asaltează străzile an de an.

De asemenea, alegerea unei cazări decente este foarte importantă. Spun asta, deoarece prețurile pot varia extrem de mult, de la prețul unei camere de hotel de 5 stele, la prețul unei căsuțe sau unui mic apartament pe care puteți să-l închiriați la un preț mult mai convenabil. Sfatul meu este să nu va lăsăți păcăliți de imaginile frumoase și luxoase pe care le vedeți pe paginile anumitor lanțuri hoteliere. Într-adevăr, arată spectaculos, însă când vine vorba despre avantaje financiare, închirierea unei locuințe sau alegerea unui hostel este mult mai rentabilă.

Folosiți diferite site-uri pentru a compară prețurile, documentați-va în ce privește locația cazării, acesta este un aspect foarte important, care vă poate salva banii altfel pierduți pe transport.

Ca un ultim sfat, vă invit să aflați despre regulă de economii de 10%. Tot ce presupune această este să configurati lunar un transfer automat de la cardul dumneavoastră de venituri la un card creat pentru economii și să acționați ca și cum acei bani nu ar fi disponibili pentru a fi cheltuiți. În acest mod, vi se crează automat un buget pentru călătorii pe care puteți să îl accesați oricând.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care puteți să le faceți pentru a va crea un buget pentru călătorii pe care să-l administrați inteligent, unele dintre cele mai importante, din punctul meu de vedere. Sper că aceste informații vă vor fi de folos și că veți ajunge în toate colțurile lumii pe care doriți să le vizitați, on a budget, of course.

Sursă foto: Google Images