A

Tu ce faci cu ai tăi 3,5%?

În calitate de angajat pe teritoriul României🇹🇩 ne poți susține inițiativele, redirecționând 3,5% din impozitul anual către asociatia YOUNG ACCOUNTANTS ASSOCIATION! Practic, din impozitul pe venit 💳💰pe care l-ai plătit deja statului pentru anul trecut🔙, poți alege să direcționezi o parte către noi, care derulăm atât proiecte pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor👩🏻🧑🏻, evenimente caritabile, cât și concursuri la nivel național🏆.
Îți oferim mai multe opțiuni prin care ne poți ajuta:
✴️1. Completează Formularul 230 foarte usor, accesând linkul: https://redirectioneaza.ro/young-accountants-association
✴️2. Dacă ai semnătură electronică, poți trimite formularul prin serviciul on-line🖥⌨️ ANAF. Scrie-ne un mesaj privat pentru a-ți oferi datele necesare!
✴️3. Descarcă pdf-ul următor, completează-l și semnează-l de mână ✍🏻și depune-l la organul fiscal aferent domiciliului tău SAU trimite-l completat prin poștă 📮✉️cu confirmare de primire -> https://drive.google.com/file/d/1A2EPvia0SLoepedvOgY0kvJnKX3mB1KN/view?usp=sharing
✴️4. Descarcă pdf-ul următor, trimite-ne prin poștă 📬formularul completat și semnat, însoțit de declarația de împuternicire și îl vom depune noi! Scrie-ne un mesaj privat pentru a-ți oferi detaliile livrării. -> https://drive.google.com/file/d/1A2EPvia0SLoepedvOgY0kvJnKX3mB1KN/view?usp=sharing
Pentru detalii, contactează-ne prin e-mail 📧 la adresa yaa.feaa@e-uvt.ro.
🗓️Termenul de depunere al declarațiilor este până la data de 25.05.2021, inclusiv a anului următor celui de realizare a venitului.
💜Împreună🤝 pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerilor!💜