Project Description

YAA Business School

Despre proiect

YAA Business School (YAABS) este locul unde se formează noii tineri profesioniști. Setea de cunoaștere și entuziasmul studenților pasionați de business ne-a ambiționat să creăm o școală de vară, în care aceștia să aibă oportunitatea de a interacționa în mod direct cu specialiști ai mediului de afaceri, să descopere ramurile fascinante ale economiei și, în același timp, să se dezvolte pe ei înșiși.

Ce urmărim?

De-a lungul existenței proiectului, YAABS a reușit să depășească granițele. Studenți veniți din toate colțurile României, dar și din Republica Moldova au parte, timp de o săptămână, de o experiență de neuitat pe plaiurile Timișoarei. Participanții formează noi legături, învață ce înseamnă lucrul în echipă și își depășesc zonele de confort prin provocările întâmpinate pe parcurs, precum public speaking-ul.

Sunt abordate subiecte menite să contribuie la dezvoltarea interesului pentru mediul business și, de asemenea, concepute pentru dezvoltarea competențelor profesionale necesare. Seriile de workshop-uri sunt susținute de către profesioniști care activează în diferite ramuri ale economiei și care oferă răspunsuri la toate curiozitățile. Participanții învață tainele unei afaceri de succes, descoperă cum se realizează un plan de afaceri; ce este marketing-ul online si cum marketerii țin pasul cu dezvoltarea tehnologiei; ce înseamnă controlling-ul și care este rolul controllerului într-o multinațională; ce presupune auditul, ce este riscul de audit, dar și o varietate de alte tematici de interes.

Rezultatul

Ne dorim să oferim oportunitatea de a descoperi lumea business-ului, astfel toată experiența este gratuită: nu se percepe o taxă de participare, locul de cazare este asigurat în căminele studențești și, de asemenea, este asigurată și masa.

Suntem ambițioși și ne adaptăm tuturor situațiilor! Ne dorim să avem alături de noi câți mai mulți tineri dornici, astfel, YAA Business School, Ediția a V-a 2020, se va desfășura în regim online.