Project Description

Contabil. Expert Contabil!

Webinar, 29.05.2020

Despre proiect

Cât de bine îți sună ca atunci când cineva te întreabă „Cu ce te ocupi?”, tu să răspunzi „Sunt contabil, expert contabil!”? Pornind pe acest drum al cifrelor exacte, profesionalismul trebuie să fie unul dintre cele mai importante atuuri! 

Pentru a ști cum să pășim cu dreptul în domeniu, dar și pentru a cunoaște toate etapele spre o carieră de succes, președintele CECCAR al României, dl. Robert Șova, a fost alături de noi și ne-a prezentat toate informațiile necesare.

Teme de discuție

În cadrul webinarului, accentul a fost pus pe contabilitate ca fiind o chestiune tehnică, care se bazează pe raționamentul și scepticismul profesional, dar creativitatea și gândirea critică sunt punctele cheie privind reușita în acest domeniu, după cum a afirmat și Albert Einstein „Adevăratul semn al inteligenței nu sunt cunoștințele, ci imaginația”.

Rezultatul

De asemenea, invitatul surpriză, președintele CECCAR al Filialei Timiș, Ovidiu Constantin Bunget, a vorbit despre evoluția profesiei de contabil și modul în care aceasta se modifică în epoca digitalizării.

Webinarul a fost unul interesant, extrem de util și motivant!