A

Poarta spre un alt început

#SâmbătaCuYAA  #S23

Articol scris de Iasmina Laura Trifaș

2020 – un an al atipicului, un an al încercărilor și al obstacolelor. Un an cu lacrimi, destul de monoton. Un an care, în sfârșit, a trecut.

Iată-ne acum în punctul în care am deschis o nouă poartă, poarta anului 2021. Știm, pandemia încă învăluie întregul glob pământesc, restricțiile încă sunt în vigoare, mai aspre sau mai puțin aspre depinzând de la țară la țară. Dar, să nu uităm ceva, este un an al speranței. Anul acesta, mânioasa pandemie trebuie să-și ridice mantaua grea de pe omenire, iar măștile să rămână doar o simplă amintire.

Anul acesta este momentul în care cel mai probabil ne vom zări din nou zâmbetele, este timpul să punem în aplicare tot ce ne-a învățat cruntul 2020: să stăm mai mult cu cei dragi, să ne bucurăm mai mult de lucrurile mărunte, să apreciem mai mult natura și fiecare moment în care suntem liberi.

Trebuie să fim mai puternici si mai uniți între noi. Să înțelegem că schimbarea și binele nu vin niciodată la pachet. Noi toți împreună putem să învingem orice situație dificilă. Responsabilitatea să dăinuie peste fiecare dintre noi! Doar așa putem considera lupta câștigată.

Însă un lucru este important, să nu dați niciodată uitării anul 2020. Atât de mânios si nemilos cum a fost el, o lecție aspră în adevăratul sens al cuvântului, dar care ne-a învățat o sumedenie de lucruri importante.

Noi, familia YAA vă dorim să aveți parte de un an mai frumos, mai reușit! Să fiți puternici și să nu vă pierdeți în absolut niciun moment speranța! Furtuna va trece curând, dacă noi suntem uniți.