Nu puteam spera la niște ani de studenție mai frumoși

#SâmbătaCuYAA  #Special

Articol scris de #YAABoard2020-2021

Andreea Dobrotă, Coordonator Departament Financiar: „Cu siguranță nu voi uita prea curând această experiență. Și după aproape 2 ani în care am fost membru YAA, pot spune clar și răspicat că a fost o experiență foarte faină!”

Florin Margea, Coordonator Departament Human Resources: „Am fost efectiv ca o adevărată familie. Am simțit lucrul acesta și vă mulțumesc din tot sufletul! A fost totul foarte frumos!”

Larisa Popescu, Coordonator Departament Cercetare-Dezvoltare: „Am avut lângă mine persoane minunate, care au făcut ca acest an, pur și simplu, să pară o clipire. A fost un an cu de toate!”

Iasmina Trifaș, Coordonator Departament Marketing: „Ne-am înțeles super bine și am reușit ca, într-o perioadă destul de sensibilă, să fim uniți și să colaborăm. Am simțit că cei din Board sunt prietenii mei de-o viață!”

Anamaria Nicola, Coordonator Departament Sponsorizări: „Nu puteam spera la niște ani de studenție mai frumoși! M-am dezvoltat enorm și anul acesta a fost cel mai frumos!”

Cosmina Tanislav, Secretar: „Să nu uităm că suntem o familie, trebuie să fim în continuare uniți și să ducem asociația cât mai departe. Sunteți minunați!”

Diana Costea, Vicepreședinte: „Experiența aceasta a fost ca un rollercoaster! Ștacheta s-a ridicat foarte mult anul acesta datorită tuturor, pentru că fiecare a contribuit puțin câte puțin!

Maria Țica, Președinte: „Viitorului Board îi doresc mult, mult succes, să aibă grijă de YAA și de oameni, căci acesta e cel mai important lucru în voluntariat: iubirea față de oameni!”.


What a great experience in a student`s life YAA is!